II edición do curso: "A economía social e a modernización do sector agroalimentario: certificacións de calidade e medioambientais"

A Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias organiza a seguinte actividade no marco da Rede Eusumo:

A ECONOMÍA SOCIAL E A MODERNIZACIÓN DO SECTOR AGROALIMENTARIO: CERTIFICACIÓNS DE CALIDADE E MEDIOAMBIENTAIS
 

Datas: do 1 de marzo ao 9 de abril de 2021

Modalidade: en liña

Duración: 70 h

Obxectivos:

  • Desenvolver un curso sobre a modernización do sector primario, desde a concepción cooperativa e de certificacións medioambientais e de calidade.
  • Dar a coñecer o modelo cooperativo e das empresas de economía social e as súas características básicas e diferenciadoras.
  • Amosar desde a práctica as condicións e requisitos necesarios para a xestión das certificacións medioambientais e de calidade.
  • Contribuír a que se coñeza e valoren as cooperativas e as empresas de economía social e as súas achegas sociais e económicas.
  • Contribuír ao fortalecemento das cooperativas e da economía social a través de estratexias que redundan na calidade.

Programa: consta de 3 unidades diácticas:

  1. COOPERATIVISMO NO SECTOR PRIMARIO
    Módulo 1: As cooperativas
    Módulo 2: Marco legal do cooperativismo
     
  2. CERTIFICACIÓNS DE CALIDADE
    Módulo 3: ISO 9901
    Módulo 4: Certificacións en vacún de leite
    Módulo 5: Global gap
    Módulo 6: BRC/IFS
    Módulo 7: ISO 22000
     
  3. CERTIFICACIÓNS MEDIOAMBIENTAIS
    Módulo 8: ISO 14000 (14063, 14067...)
    Módulo 9: Análise do ciclo de vida
    Módulo 10: Pegada de carbono
    Módulo 11: Pegada hídrica

Inscricións: 

- Gratuíta

- Accede ao formulario de inscrición

- Para máis información: 981584783 / agaca@agaca.com / www.agaca.coop

Se queres visulizalo cartel preme aquí.

 

Luns, 1 March, 2021 - 10:00 to Venres, 9 April, 2021 - 10:00

Compartir