3ª Edición do Curso | A Economía Social e Modernización do Sector Agroalimentario: Certificacións de Calidade e Medioambientais

A Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias (Agaca) organiza a 3º edición do curso gratuíto "A economía social e a modernización do sector agroalimentario: certificacións de calidade e medioambientais" no marco da Rede Eusumo.
Data: Do 28 de abril a 8 de xuño
Duración: 70 horas
Modalidade: teleformación
Contidos da teleformación:
- Unidade I: COOPERATIVISMO NO SECTOR PRIMARIO
-
Módulo 1: As cooperativas
-
Módulo 2: Marco legal do cooperativismo
-
-
Unidade II: CERTIFICACIÓNS DE CALIDADE
-
Módulo 3: ISO 9001
-
Módulo 4: Certificacións en vacún de leite
-
Módulo 5: Global G.A.P
-
Módulo 6: BRC/IFS
-
Módulo 7: ISO 22000
-
-
Unidade III: CERTIFICACIÓNS AMBIENTAIS
-
Módulo 8: ISO 14000 (14063, 14067...).
-
Módulo 9: Análise do ciclo de vida.
-
Módulo 10: Pegada de carbono.
-
Módulo 11: Pegada hídrica
-
Inscricións: a través desta ligazón
Máis información: contacta a través de agaca@agaca.coop o www.agaca.coop
Descarga o programa