A economía social e a modernización do sector agroalimentario: certificacións de calidade e medioambientais

A Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias organiza a teleformación "A economía social e a modernización do sector agroalimentario: certificacións de calidade e medioambientais" no marco da Rede Eusumo.

Datas: do 1 de febreiro ao 17 de marzo

Horas: 70

Modalidade: en liña

Plataforma: elearning.laceseconomiasocial.com

Obxectivos: 

  • Desenvolver un curso sobre a modernización do sector primario, dende a concepción cooperativa e de certificacións medioambientais e de calidade.
  • Dar a coñecer o modelo cooperativo e das empresas da economía social e as súas características básicas e diferenciadoras.
  • Amosar dende a práctica as condicións e requisitos necesarios para a xestión das certificacións medioambientais e de calidade.
  • Contribuír a que se coñezan e valoren as cooperativas e as empresas da economía social e as súas achegas sociais e económicas.
  • Contribuír ao fortalecemento das cooperativas e da economía social a través de estratexias que redunden na calidade.

Inscricións: a través desta ligazón 

Máis información: visita a web agaca.coop ou contacta a través de agaca@agaca.coop

 

Descarga o programa

 

Xoves, 1 February, 2024 - 00:00 to Domingo, 17 March, 2024 - 23:45

Compartir